Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: – minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 775 kcal
Eiwit: 30 gr.
Vet: 20 gr.
– waarvan verzadigd: 2 gr.
Koolhydraten: 111 gr.
Vezels: 11 gr.
Natrium: 2.595 mg. |
Ingrediënten:
400gr eiermie
5 eetlepels olie
300gr tijger garnalen
240ml wok essentials triyaki
800gr chinese groente mix
4 eetlepels ketjap manis
75gr kroepoek
330gr atjar tjampoer |
Materiaal:
Wok |
TIP: !! WAARSCHUWING !!
Dit gerecht heeft een HOOG cholesterol gehalte.
Door de garnalen. |
AirFryer:
Gepelde garnalen.
Bereidingstijd : 6 tot 8 minuten.
Maximaal : 8 tot 12 per keer.
Graden : 180°C.
( wel de airfryer voorverwarmen )
Actifry:
Gepelde garnalen.
Eerst de olie 1 minuut verwarmen.
Bereidingstijd : +- 7 minuten.
Ligt aan de grootte van de garnalen.
Halogeen oven:
Gepelde garnalen.
Bereidingstijd : 12 tot 14 minuten.
Bereidingstijd bevroren : 15 tot 17 minuten.
Graden : 205°C.
Ze kunnen gewoon los of met 6 tot 8 op een spies. |
Faliens aanpassingen:
– 800gr chinese groente mix
+ broccoli, bloemkool, peen, dopperwtjen ofzo |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 2/5e van de olie in een koekenpan en bak de
garnalen in 3 min. gaar.
Schenk de woksaus erbij en bak nog 1 min.
Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de groente ca. 4 min.
Breng de groente op smaak met ketjap.
Verdeel de mie over de borden en schep de groenten eromheen.
Leg de garnalen erboven op en serveer met de kroepoek en de atjar.
Post Views:
1,885
Print This Post