Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Vegetarisch
Bijgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 305 kcal
Eiwit: 8 gr.
Vet: 12 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 40 gr. |
Ingrediënten:
1 kg aardappelen vastkokend
1 el olijfolie
250gr champignons, kwarten1 teen knoflook, fijngesneden
125gr zuivelspread bieslook light
25gr bieslook, fijngesneden |
Materiaal:
pureestamper |
TIP:
– |
AirFryer:
– |
Faliens aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de
champignons en knoflook 5 min.
Voeg de zuivelspread toe en laat al omscheppend smelten.
Giet de aardappelen af.
Stamp met de pureestamper tot een grove puree.
Schep de champignons, roomkaas en bieslook erdoor en
breng op smaak met peper en zout.
Lekker met Hollandse gehaktballetjes en broccoli.
Post Views:
1,808
Print This Post