| 
| Algemene gegevens: Aantal personen: 4Bereidingstijd: 30 minuten
 Hoofdgerecht | Voedingswaarde 1 portie: Energie: 560 kcalEiwit: 15 gr.
 Vet: 20 gr.
 – waarvan verzadigd: 0 gr.
 Koolhydraten: 80 gr.
 Vezels: – gr.
 Natrium: – mg.
 |  
| Ingrediënten: 200 gr peultjes– een soort doperwt
 250 gr eiernoedels
 4 eetlepels zonnebloemolie
 400 gr thaise
 roerbakmix
 1 eetlepels sesamolie
 3 bosuien
 300 gr jumbo garnalen
 ( niet van de jumbo )
 300 gr mix en wok saus
 oester knoflook
 | Materiaal: – |  
| TIP: Je kunt de peultjes vervangen door haricots verts.Kook deze in ca. 6 min. beetgaar.
 |  
| AirFryer: –Actifry:
 –Halogeen oven:
 – |  
| Faliens aanpassingen: –  3 bosuien
 + ui poeder vanwege allergie
 –  300 gr jumbo garnalen
 + 300 gr knoflook garnalen
 |  | 
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Kook de peultjes in 2 min. beetgaar.
Schep uit de pan en spoel af onder koud water.
Kook in hetzelfde water de noedels volgens
de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de helft van de olie in een wok en
roerbak de roerbakmix 4 min.
Roerbak de peultjes en de noedels 2 min. mee.
Breng op smaak met de sesamolie, peper en zout.
Verdeel over kommen.
Snijd de bosui in ringetjes.
Verhit de rest van de olie in de wok en
roerbak de garnalen 1 min.
Meng de saus erdoor.
Verdeel over de noedels en bestrooi met de bosui.
 
 Print This Post
 Print This Post