Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Lunch

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 440 kcal
Koolhydraten: 44 gr.
– waarvan suikers: – gr.
Natrium: – mg.
Eiwit: 29 gr.
Vet: 17 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Vezels: – gr.

Materiaal:

Ingrediënten:

4 personen:
3 eieren
6 eetlepels kwark
25 gr bieslook
125 gr verse zalm
4 pistoletjes

Ingrediënten:

1 persoon:
1 ei
2 eetlepels kwark
7 gr bieslook
32 gr verse zalm
1 pistoletje

– bron: ah.nl –
Pittigheid:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Eieren in steelpannetje met water aan de kook
brengen, in 8 min. hard koken en afgieten.
Eieren laten schrikken (onder koud stromend
water afspoelen) en pellen.
Eieren in kom met vork grof prakken en mengen met
kwark, bieslook, zalm en zout en peper naar smaak.

Van pistolets kapjes afsnijden en uithollen
(broodkruim wordt niet gebruikt).
Pistolets vullen met eier-zalmsalade.

 

 

Print This Post Print This Post
Category: Brood, Brunch, Koken, Lunch, Zalm
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>