Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Wachttijd: 15 minuten
Lunch |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 355 kcal
Koolhydraten: 20 gr.
– waarvan suikers: – gr.
Natrium: 520 mg.
Eiwit: 17 gr.
Vet: 23 gr.
– waarvan verzadigd: 12 gr.
Vezels: 1 gr. |
Ingrediënten:
4 personen:
4 afbak croissants
4 eieren
75 ml halfvolle melk
15 gr ongezouten roomboter
100 gr gerookte zalm
30 gr veldsla |
Ingrediënten:
1 persoon:
1 afbak croissant
1 ei
19 ml halfvolle melk
4 gr ongezouten roomboter
25 gr gerookte zalm
8 gr veldsla |
Tip:
Lekker met brie, plakjes appel, pecannoten & honing.
Bak de croissants met de vulling af in de oven.
Lekker met banaan, chocolade & gezouten pinda’s.
Bak de croissants met de vulling af in de oven.
Lekker met avocado puree, rauwe tomaat,
uitgebakken pancetta & tuinkers. |
Pittigheid:
    
|
|
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bak de croissants in ca. 5 min. af.
Klop ondertussen de eieren los met de melk
en peper naar smaak.
Verhit de boter op laag vuur in een koekenpan,
voeg het losgeklopte ei toe en roer rustig met een
houten spatel tot het ei net gestold is.
Dit duurt ca. 3 min.
Roer de zalmblokjes er losjes door.
Snijd de croissants open aan 1 kant,
maar niet helemaal door.
Vul ze met het roerei en de veldsla
Post Views:
14
Print This Post