Algemene gegevens:
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 780 kcal
Eiwit: 31 gr.
Vet: 53 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 44 gr.
– waarvan suikers: – gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg. |
Materiaal:
Aluminiumfolie |
Ingrediënten:
2 personen:
1 zakje aardappelpuree
– a la minute
400 gr geraspte bieten
12 gr bieslook
1 appel
1 el boter
1 schaaltje speklapjes
– gemarineerd |
Ingrediënten:
1 persoon:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Bietjes in pan met scheutje water op laag
vuur 5 min. verwarmen.
Aardappelpuree volgens aanwijzing op verpakking bereiden.
Bieslook in stukjes knippen, appel schillen
en in blokjes snijden.
Bietjes in vergiet laten uitlekken en terugdoen in pan.
Warme puree en bieslook erdoor scheppen.
Puree met deksel op pan warm houden.
In ruime koekenpan boter verhitten en speklapjes
in 2-3 min. per kant bruinbakken.
Speklapjes uit pan nemen en op bord onder
aluminiumfolie warm houden.
In achtergebleven bakvet appel 2-3 min. al
omscheppend bakken.
Bietenpuree over borden verdelen en speklapjes
met appel ernaast scheppen.
Post Views:
717
Print This Post