Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Wachttijd: 40 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 740 kcal
Eiwit: 23 gr.
Vet: 39 gr.
– waarvan verzadigd: 14 gr.
Koolhydraten: 70 gr.
– waarvan suikers: 17 gr.
Vezels: 8 gr.
Natrium: 880 mg. |
Materiaal:
Ovenschaal – 35 x 22 x 8 cm
Aluminiumfolie |
Ingrediënten:
4 personen:
½ Bloemkool
400 gr. Paddenstoelen
4 rl. Olijfolie – mild
500 gr. Ravioli Funghi
450 gr. Formaggi pastasaus
50 ml. Water
2 el. Panko |
Ingrediënten:
1 persoon:
¼ Bloemkool
100 gr. Paddenstoelen
1 rl. Olijfolie – mild
125 gr. Ravioli Funghi
113 gr. Formaggi pastasaus
13 ml. Water
½ el. Panko |
Tip:
Vegatip: Vervang de pastasaus 5 formaggi door
pastasaus ai funghi.
Bewaartip: Maak van de rest van de bloemkool
bloemkoolrijst door de bloemkool te raspen op
de grove rasp.
Variatietip: Je kunt de gratin ook een paar minuten
onder de hete grill doen voor een extra crunchy korst.
De panko kun je vervangen door geraspte kaas. |
Pittigheid:
|
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Snijd de bloemkool (de andere helft gebruik je niet) in
roosjes van ca. 1½ cm en snijd de paddenstoelen in plakjes.
Ris de blaadjes van de tijm en oregano uit het bakje
paddenstoelen voor pasta.
Meng de bloemkool en paddenstoelen met de olie en
kruiden in de ovenschaal.
Breng op smaak met peper en eventueel zout en bak
ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin.
Schep halverwege om.
Post Views:
534
Print This Post