Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 15 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 630 kcal
Eiwit: 37 gr.
Vet: 21 gr.
– waarvan verzadigd: 8 gr.
Koolhydraten: 67 gr.
Vezels: 9 gr.
Natrium: 1124 mg. |
Ingrediënten:
4 personen:
300 gr macaroni
500 gr broccoli
2 uien
2 eetlepels olijfolie
400 gr champignons
– gesneden
2 eetlepels italiaan kruiden
– gedroogd
150 gr achterham
12 eetlepels ketchup
200 gr kaas 30+
– geraspt
1 persoon:
75 gr macaroni
125 gr broccoli
½ uien
½ eetlepels olijfolie
100 gr champignons
– gesneden
½ eetlepels italiaan kruiden
– gedroogd
38 gr achterham
3 eetlepels ketchup
50 gr kaas 30+
– geraspt |
Materiaal:
Ovenschaal (20 x 30) |
Tip:
– |
Pittigheid:
|
Falien made it:
– |
Falien’s aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op
de verpakking beetgaar.
Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en kook
2 min. in ruim water.
Giet af en laat uitlekken. Snipper de ui.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui,
champignons en kruiden 4 min.
Snijd ondertussen de ham in stukjes.
Meng de ham, ketchup, macaroni en broccoli door
de ui en champignons en schep in de ovenschaal.
Bestrooi met de kaas en bak ca. 15 min.
in het midden van de oven.
Post Views:
902
Print This Post