Algemene gegevens:
Aantal personen: –
Bereidingstijd: 20-30 minuten
Wachttijd: 15 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: – kcal
Eiwit: – gr.
Vet: – gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: – gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg. |
Ingrediënten:
4 personen:
1 bloemkool
teentje knoflook
3 dl slagroom
zout
zwarte peper
tijm
60 gr parmezaanse kaas
175 gr geraspte kaas
25 gr roomboter
1 persoon:
– |
Materiaal:
Kookpan
Ovenschaal |
Tip:
Lekker met rundvlees, worst of gehakt. |
Pittigheid:
Niet pittig |
Falien made it:
– |
Falien’s aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Kook de bloemkool roosjes in gezouten water net
gaar en laat uitlekken.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Smelt de roomboter, pers de knoflook erboven;
slagroom en parmezaanse kaas erbij en dan met zout,
peper en tijm naar smaak kruiden. Beetje laten indikken.
Doe de uitgelekte bloemkool door de saus en schep
het geheel in een Ovenschaal.
Verdeel de geraspte kaas hierover, dan een
kwartiertje in de oven.
Post Views:
1,400
Print This Post