Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 445 kcal
Eiwit: 27 gr.
Vet: 11 gr.
– waarvan verzadigd: 3 gr.
Koolhydraten: 55 gr.
Vezels: 6 gr.
Natrium: 1.100 mg. |
Ingrediënten:
4 personen:
295 gegrilde rode paprika
35 g taco kruiden
200 g sperziebonen
gebroken
5 trostomaten
160 g tonijnmoot in
olijfolie
4 middel eieren
15 g koriander, vers
1 persoon:
74 gegrilde rode paprika
9 g taco kruiden
50 g sperziebonen
gebroken
1 trostomaat
40 g tonijnmoot in
olijfolie
1 middel eieren
4 g koriander, vers |
Materiaal:
Staafmixer |
Tip:
Houd je van pittig?
Voeg dan 1 tl chili toe aan de saus.
Lekker met een schep Griekse yoghurt |
Pittigheid:
|
Falien made it:
– |
Falien’s aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Pureer de gegrilde paprika met de staafmixer en
doe deze samen met de seasoningmix en bonen
in een hapjespan, roer door en breng aan de kook.
Snijd ondertussen de tomaten in kwarten en voeg toe.
Laat met de deksel op de pan 5 min. stoven.
Schep regelmatig om en duw met de bolle kant
van een houten lepel de tomatenkwarten in stukjes.
Laat ondertussen de tonijn uitlekken.
Verdeel deze over de tomatensaus.
Maak holletjes in de saus en breek boven elk holletje een ei.
Laat met de deksel op de pan 8 min. op middelhoog
vuur zachtjes koken tot het eiwit gestold is.
Pluk ondertussen de korianderblaadjes van de steeltjes.
Garneer de tonijn-tomatenstoof met de koriander
en serveer met het brood.
Post Views:
1,294
Print This Post