Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: 45 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 695 kcal
Eiwit: 26 gr.
Vet: 43 gr.
– waarvan verzadigd: 0 gr.
Koolhydraten: 51 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg. |
Ingrediënten:
4 personen:
1 kg aardappels
– vastkokend
2 uien
400 gr zalmfilet
390 gr aardappel anders
– tuinkruiden knoflook
200 gr gemengde frisée sla
150 gr julienne peen
– in reepjes
100 ml honing mosterd
dressing
1 persoon:
250 gr aardappels
– vastkokend
0.5 ui
100 gr zalmfilet
97 gr aardappel anders
– tuinkruiden knoflook
50 gr gemengde frisée sla
37 gr julienne peen
– in reepjes
0.50 ml honing mosterd
dressing |
Materiaal:
Keukenmachine
Ovenschaal inhoud
ca. 2 liter, ingevet |
Tip:
– |
Pittigheid:
Niet pittig |
Falien made it:
– |
Falien’s aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Oven op 200 °C voorverwarmen.
Aardappels schillen (in keukenmachine) grof raspen.
Uien pellen in ringen snijden.
Zalm in reepjes snijden.
Aardappelrasp, zalm, ui in laagjes in ovenschaal.
Elke laag met zout en peper bestrooien.
Saus over aardappels schenken.
Gerecht in midden van oven in ca. 45 min. gaar en
goudbruin laten worden (evt. met aluminiumfolie
afdekken als schotel te donker dreigt te worden).
Sla met peen julienne en dressing mengen.
Aardappelschotel met salade serveren.
Post Views:
1,577
Print This Post