Algemene gegevens:
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 10 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 415 kcal
Eiwit: 17 gr.
Vet: 33 gr.
– waarvan verzadigd: 7 gr.
Koolhydraten: 9 gr.
Vezels: 7 gr.
Natrium: 240 mg. |
Ingrediënten:
4 personen:
4 middelgrote eieren
200gr bloemkoolrijst
3 eetlepels olijfolie
380gr aziatische
wokgroente
1 persoon:
2 middelgrote eieren
100gr bloemkoolrijst
1.5 eetlepels olijfolie
190gr aziatische
wokgroente |
Materiaal:
Koekenpan |
Tip:
Lekker met volkorenbrood. Het gerecht is dan niet meer glutenvrij. |
Pittigheid:
Niet pittig |
Falien made it:
– |
Falien’s aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Klop de eieren los en meng met de bloemkool rijst.
Voeg eventueel zout toe.
Verhit in 2 koekenpannen elk een eetlepel olie.
Verdeel het eimengsel over de pannen.
Draai het vuur laag en laat het ei in 5 min. stollen.
Verhit de rest van de olie in een wok.
Roerbak de groentemix 3 min. op hoog vuur.
Leg de omeletten op de borden.
Verdeel de groente over 1 helft van de omeletten
en klap de omeletten dubbel over de groente.
Post Views:
2,150
Print This Post