Algemene gegevens:
Aantal personen:
Bereidingstijd: 35 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 640 kcal
Eiwit: 23 gr.
Vet: 45 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 35 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg. |
Ingrediënten:
4 personen:
200 gr spaghetti
5 eetlepels olijfolie
2 uien
– gesnipperd
1 teentje knoflook
– gesnipperd
500 gr paddenstoelen
– gemengd, in plakjes
1 theelepel chilipoeder
1 eetlepel Italiaanse
kruiden
4 eieren
6 eetlepels slagroom
100 gr harde geitenkaas
– geraspt
1 persoon:
– |
Materiaal:
– |
Tip:
– |
Pittigheid:
|
Falien made it:
– |
Falien’s aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan met antiaanbaklaag
en fruit hierin de ui en knoflook glazig.
Voeg de paddenstoelen toe en bak ze 5 minuten mee.
Breng ze pittig op smaak met zout, peper,
chilipoeder en de Italiaanse kruiden.
Laat de spaghetti uitlekken.
Meng de paddenstoelen door de spaghetti.
Verhit de rest van de olie in de koekenpan en schep hierin
het spaghettimengsel.
Klop de eieren los met de slagroom en de geitenkaas, breng op
smaak met zout en peper en schenk dit over het spaghetti-mengsel.
Laat het afgedekt op matig vuur in 10-15 minuten gaar worden.
Zodra de bovenkant droog is geworden, keer dan de frittata om met
behulp van een bord en bak de andere zijde nog 3-4 minuten.
Lekker met een groene salade.
Post Views:
1,924
Print This Post