| Algemene gegevens:
 Aantal personen: 4 
Bereidingstijd: 10 minuten 
Wachttijd: 25 minuten 
Hoofdgerecht  | 
Voedingswaarde 1 portie:
 Energie: 491 kcal 
Eiwit: 24 gr. 
Vet: 27 gr. 
– waarvan verzadigd: 0 gr. 
Koolhydraten: 38 gr. 
Vezels: – gr. 
Natrium: – mg.  | 
 
 
| Ingrediënten:
 4 personen: 
2 uien 
2 eetlepels olijfolie 
450 gr kleine krieltjes 
– koelvers 
500 gr tuinerwtjes, wortel 
– diepvries 
400 gr koolvisfilet 
– diepvries 
390 gr aardappel anders 
– bacon ui 
 
1 persoon: 
0.5 ui 
0.5 eetlepel olijfolie 
112 gr kleine krieltjes 
– koelvers 
125 gr tuinerwtjes, wortel 
– diepvries 
100 gr koolvisfilet 
– diepvries 
97 gr aardappel anders 
– bacon ui  | 
Materiaal:
 Ovenschaal inhoud 
ca. 2 liter  | 
 
 
| Tip:
 –  | 
 
| Pittigheid:
 Niet pittig  | 
 
| Falien made it:
 –  | 
 
| Falien’s aanpassingen:
 –  | 
 
 
 | 
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Pel de ui en snijd in partjes.
Verhit de olie in koekenpan of wok.
Bak hierin de ui en de krieltjes voor 3 min.
Voeg de groenten toe en bak 3 min. mee.
Vet de ovenschaal licht in.
Verdeel de vis over de bodem van de schaal.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep het groentemengsel erop.
Schep de aardappel gelijkmatig over de schotel.
Bak de ovenschotel in het midden van de oven
in ca, 25 min. goudbruin.
 
				
				Post Views:
				2,620
			
 Print This Post