| Algemene gegevens:
 Aantal personen: 4 
Bereidingstijd: 20 minuten 
Wachttijd: – minuten 
Hoofdgerecht  | 
Voedingswaarde 1 portie:
 Energie: 645 kcal 
Eiwit: 25 gr. 
Vet: 34 gr. 
– waarvan verzadigd: 19 gr. 
Koolhydraten: 57 gr. 
Vezels: 6 gr. 
Natrium: 1.295 mg.  | 
 
 
| Ingrediënten:
 15gr funghi porcini secchi 
– gedroogd eekhoorntjesbrood 
500gr ravioli fungi porcini 
200gr bimi 
– baby broccoli 
80gr pancetta 
2 sjalotten 
2 takjes salie 
200gr gesneden kastanje 
champignons 
200gr crème fraîche  | 
Materiaal:
 – 
 | 
 
 
| TIP:
 Bestrooi de ravioli met wat rucola.  | 
 
| AirFryer:
 – 
Actifry: 
– 
Halogeen oven: 
–  | 
 
| Faliens aanpassingen:
 –  | 
 
 
 | 
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Week de funghi porcini 5 min. in heet water.
Kook ondertussen de ravioli volgens de
aanwijzingen op de verpakking.
Kook de bimi in water met zout in 4 min. beetgaar.
Snijd ondertussen de pancetta in reepjes.
Bak in een koekenpan zonder olie of
boter de pancetta in 4 min. uit.
Snipper de sjalot en snijd alleen de blaadjes van de salie in reepjes.
Bak de sjalot en salie 1 min. mee.
Voeg de champignons toe en bak nog 3 min.
Schenk ondertussen de funghi porcini door een zeef,
vang het weekvocht op.
Meng de funghi porcini, crème fraîche en het vocht
(25 ml per 100 g crème fraîche) door het pancettamengsel.
Breng op smaak met peper.
Verdeel de ravioli over diepe borden.
Schep er de paddenstoelensaus op.
Serveer met de bimi.
 
				
				Post Views:
				2,467
			
 Print This Post