Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: – minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 580kcal
Eiwit: 25 gr.
Vet: 29 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 54 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg. |
Ingrediënten:
2 rode paprika’s
250 gr champignons
4 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
600 gr gekookt mosselvlees
125 ml Crème fraîche
Zout en peper
1 bruin stokbrood |
Materiaal:
–
|
TIP:
– |
AirFryer:
–
Actifry:
–
Halogeen oven:
– |
Faliens aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Paprika’s wassen, schoonmaken en in blokjes snijden.
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
In braadpan 2 eetlepels olie verhitten.
Champignons ca. 3 minuten bakken,
uit pan halen en warm houden.
In braadpan rest van olie verhitten en
paprika ca. 3 minuten bakken.
Intussen knoflook pellen, boven paprika
uitpersen en meebakken.
Mosselen toevoegen en 2 minuten meebakken.
Crème fraîche en champignons toevoegen en
even mee verwarmen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Serveren met stokbrood.
Post Views:
2,110
Print This Post