Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: – minuten
Nijgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: – kcal
Eiwit: – gr.
Vet: – gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: – gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg. |
Ingrediënten:
4 eitjes.
Uitje
Zure Augurk
Ham
Belgische Mayo
Curry
knoflookteentje
Peper
Zout
Bieslook
|
Materiaal:
– |
– bron: Facebook –
|
TIP:
– |
AirFryer:
–
Actifry:
–
Halogeen oven:
–
|
Faliens aanpassingen:
– |
|
[Rating:4/5]
Bereiding:
Eitjes koken.
Halveren en eigeel eruit halen.
Eigeel mengen met mayo, curry, peper, zout
en knoflook naar smaak.
Ham uitje en augurk heel fijn snijden.
Met eigeel mengsel mengen.
Eiwit vullen met het mengsel en bieslook eroverheen strooien.
Post Views:
1,025
Print This Post
[…] eiwit heel. Met eigeel kan je de vulling maken. Er zijn veel varianten op. Bijvoorbeeld “DEZE” En dan met een stukje wortel het mondje […]