Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 715 kcal
Eiwit: 30 gr.
Vet: 37 gr.
– waarvan verzadigd: 14 gr.
Koolhydraten: 64 gr.
Vezels: 4 gr.
Natrium: 1.090 mg. |
Ingrediënten:
300 gr macaroni
2 braadworsten
2 el olijfolie
350 gr pastasaus
2 bollen mozzarella
8 gr basilicum
|
Materiaal:
– |
TIP:
Lekker met boerse tomatensalade met olijven |
AirFryer:
– |
Faliens aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de
verpakking beetgaar.
Verwijder ondertussen het vel van de worsten.
Verhit de olie in een hapjespan en bak het worstvlees in 5 min. rul.
Voeg de pastasaus toe en verwarm 5 min.
Snijd de mozzarella in blokjes en scheur de
blaadjes basilicum in stukjes.
Voeg de macaroni toe aan de saus.
Bestrooi met de mozzarella en het basilicum.
Serveer direct.
Post Views:
989
Print This Post