Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Bijgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 80 kcal
Eiwit: 4 gr.
Vet: 2 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 11 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg. |
Ingrediënten:
1 kruimige aardappel
600 gr bloemkool roosjes
15 gr bieslook
4 eetlepels geslagen room |
Materiaal:
– |
TIP:
De puree krijgt een gele kleur en pittige smaak als u
1-2 eetlepels milde curry pasta toevoegt. |
AirFryer:
–
Actifry:
–
Halogeen oven:
– |
Faliens aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Snijd de aardappel in heel kleine stukjes.
Kook de bloemkool roosjes en aardappel in
water met zout in ca. 10 min. gaar.
Knip ca. 10 sprieten bieslook in heel kleine stukjes
en houd ze apart.
Kook de rest van het bieslook de laatste
minuut met de bloemkool mee.
Giet de groente af.
Voeg de room toe en pureer de bloemkool met de staafmixer.
Breng op smaak met zout en peper.
Strooi het fijn geknipte bieslook erover.
Post Views:
865
Print This Post