Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 515 kcal
Eiwit: 31 gr.
Vet: 21 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 52 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg. |
Ingrediënten:
1 kilo kruimige aardappels
700 gram bloemkoolroosjes
1 groene paprika
4 runder tartaartjes
1 theelepel paprikapoeder
60 gr boter of margarine
40 gr paprika roomsaus |
Materiaal:
–
|
TIP:
– |
AirFryer:
–
Actifry:
–
Halogeen oven:
– |
Faliens aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in
20 minuten gaar koken.
Bloemkool met zout in ca. 6 minuten beetgaar koken.
Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden.
Tartaartjes bestrooien met zout, peper en paprikapoeder.
In koekenpan 50 g boter verhitten en tartaartjes in
ca. 10 minuten bakken.
Intussen in kleine pan rest van boter verhitten.
Paprika ca. 3 minuten fruiten.
Saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Paprika toevoegen aan saus.
Scheutje water toevoegen aan bakvet van tartaartjes en
aanbaksels los roeren tot jus.
Bloemkool serveren met saus, tartaartjes, jus en aardappels.
Post Views:
1,915
Print This Post