Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 45 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 505 kcal
Eiwit: 17 gr.
Vet: 29 gr.
– waarvan verzadigd: 7 gr.
Koolhydraten: 40 gr.
Vezels: 6 gr.
Natrium: 855 mg. |
Ingrediënten:
1 rode paprika
1 eetlepel margarine
250 gr rundergehakt
1 teen knoflook
300 gr gesneden prei
700 gr aardappel schijfjes
390 ml aardappel anders
– kruiden knoflook |
Materiaal:
Ovenschaal |
TIP:
– |
AirFryer:
–
Actifry:
–
Halogeen oven:
– |
Faliens aanpassingen:– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Oven voorverwarmen op 225 °C.
Was de paprika en snijd deze in stukjes.
Bak het gehakt in margarine 10 minuten rul en breng
op smaak met zout en peper.
Snijd de knoflook doormidden en wrijf er de ovenschaal ermee in.
Meng de paprika en prei.
Leg in de ingevette ovenschaal een laagje gehakt.
Leg vervolgens daarop een laagje groenten en eindig met
een laag aardappelschijfjes.
Verdeel tot slot de ovensaus gelijkmatig over de bovenste
laag aardappelen.
Zet vervolgens de ovenschaal in het midden de oven
en laat ca. 45 min. gaar worden.
Post Views:
898
Print This Post