Algemene gegevens:
Aantal personen: –
Bereidingstijd: 20-30 minuten
Bijgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: – kcal
Eiwit: – gr.
Vet: – gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: – gr. |
Ingrediënten:
1 bloemkool
2 eierdooiers
100 gr Parmezaanse kaas
400 ml zure room
Paneermeel of broodkruim
Olijfolie
Vers gemalen zwarte peper
Zeezout
Beetje vers gesnipperde bieslook |
Materiaal:
– |
TIP:
Kooktip hetzelfde kun je ook doen met broccoli of feestelijker,
half broccoli, half bloemkool.
Lekker als bijgerecht bij aardappels, vis, braadworst,
gehaktballen, schnitzel, slavinken of bij je karbonades. |
AirFryer:
– |
Falien’s aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Bloemkool ontleden, harde stukken wegsnijden en in
zout water gaar koken.
Prakken tot een papje.
2 eieren scheiden en de dooiers mengen met de zure room,
Parmezaan, klein beetje paneermeel en wat snippers bieslook.
Proeven en op smaak brengen met peper en zout.
Als de massa stevig is er ballen van draaien,
op een plastic plank leggen en voorzichtig plat slaan
zodat je een mooi rondje hebt.
Olijfolie in een koekenpan doen en om en om
knapperig bakken.
Post Views:
844
Print This Post