Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Vegetarisch
Bijgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 255 kcal
Eiwit: 4 gr.
Vet: 11 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 35 gr. |
Ingrediënten:
700gr krieltjes
3 el olie
2 tl kerriepoeder
1 teen knoflook, fijngesneden
3 bos uien, in ringen |
Materiaal:
– |
TIP:
– |
AirFryer:
– |
Faliens aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Kook de krieltjes 5 min. in ruim water met wat zout.
Giet af.
Verhit de olie in een wok en bak de krieltjes en het
kerriepoeder 6 min.
Voeg de knoflook toe en bak nog 2 min. mee.
Breng op smaak met peper en zout.
Bestrooi met de bosui. Lekker met gevulde gehaktballen
en sperziebonen met geitenkaas.
Post Views:
1,962
Print This Post