Algemene gegevens:
Aantal personen: 25
Bereidingstijd: 20 minuten
Hapjes |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 150 kcal
Eiwit: 3 gr.
Vet: 8 gr.
– waarvan verzadigd: 3 gr.
Koolhydraten: 15 gr. |
Ingrediënten:
200 gram melkchocolade
100 gram pure chocolade
200 gram Ongezoute pinda’s
5 Marshmallows, in stukjes
12 Marchmallows doormidden
15 Gekleurde cakevormpjes |
Materiaal:
– |
bron: Plus: Boodschappen boekje
nummer 2 | Februari 2013
– boodschappen.nl – |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
1.
Verwarm een laagje water in een pan en zet er een glazen kom op.
Zorg dat de bodem van de kom het water niet raakt.
Breek alle chocolade in stukjes en laat al roerend smelten in de kom.
Neem de kom van de pan als bijna alle chocolade is gesmolten
en roer goed door tot alles glad is.
Schep de pinda’s en stukjes marshmallow erdoor tot alles
goed is vermengd.
Schep met twee eetlepels in elk bakvormpje een lepel van het
chocolademengsel en druk er een halve marshmallow bovenop.
Laat de rotsen buiten de koelkast opstijven
(deze traktatie kan een dag van tevoren gemaakt worden).
Post Views:
980
Print This Post