Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minutenHoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 765 kcal
Eiwit: 32 gr.
Vet: 58 gr.
– waarvan verzadigd: 13 gr.
Koolhydraten: 27 gr. |
Ingrediënten:
2 winterpenen
4 aardappels
1 zakje sjalotten
3 takjes tijm
2 blaadjes laurier
3 eetlepels olijfolie
4 panklare makrelen of forellen
1 citroen in parten |
Materiaal:
Bakplaat met bakpapier |
bron: Plus: Boodschappen boekje
nummer 11 | November 2012
– boodschappen.nl – |
|
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
1.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg de stukken winterpeen, aardappelen en sjalotten samen
met de tijm en laurier op de bakplaat ( of in een met bakpapier
beklede ovenschaal ).
Giet de olie erover en schep door elkaar.
Leg de vissen ertussen en bestrooi ze rondom met zout en peper.
Bak dit midden in de oven in circa 25 minuten bruin en gaar.
Serveer met parten citroen.
Post Views:
1,088
Print This Post