Algemene gegevens:
Aantal personen: –
Bereidingstijd: 5 minuten
Wachttijd: 10 minutenVoorgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 105 kcal
Eiwit: 1 gr.
Vet: 8 gr.
– waarvan verzadigd: 1 gr.
Koolhydraten: 6 gr. |
Ingrediënten:
1 bosje worteltjes
2 eetlepels olijfolie
grove zoutkorrels
handje vol basilicumblaadjes |
Materiaal:
Bakplaat |
bron: Plus: Boodschappen boekje
nummer 11 | November 2012
– boodschappen.nl – |
|
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
1.
Schil een bos wortels en snijd het groene loof eraf.
Laar de wortels heel.
Leg ze op een bakplaat en giet er een paar eetlepel olijfolie over.
Bestrooi ze met grove zoutkorrels en een handje verse
basilicumblaadjes.
Schud alles goed om zodat alle wortels bedekt zijn met olie en
bak ze in het midden van de oven op 200 graden in circa
10 minuten beetgaar en bruin.
Post Views:
1,166
Print This Post