Algemene gegevens:
Aantal personen: 1
Voorgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 145 kcal
Eiwit: 4 gr.
Vet: 3 gr.
– waarvan verzadigd: 2 gr.
Koolhydraten: 20 gr. |
Ingrediënten:1 bos worteltjes
2 eetlepels wok olie
2 eetlepels pijnboompitten
1 eetlepel gembersiroop
1 theelepel grof geraspte
sinaasappel schil
Sinaasappelsap |
Materiaal:
– |
bron: Plus: Boodschappen boekje
nummer 11 | November 2012
– boodschappen.nl –
|
|
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
1.
Schil een bos wortels en snijd ze in gelijke stukken,
plakken of repen.
Verwarm 2 eetlepels olie in een wok en roerbak de wortels
een paar minuten op middelhoge stand tot ze beetgaar zijn.
Voeg 2 eetlepels pijnboompitten toe en roerbak even
mee tot ze licht verkleurd zijn.
Voeg 1 eetlepel gembersiroop en een theelepel grof
geraspte sinaasappelschil toe en roer alles goed om.
Knijp op het laatste moment nog wat sinaasappelsap
uit boven de wortels en serveer direct.
Post Views:
1,100
Print This Post