Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Wachttijd: 15Bijgerecht |
Voedingswaarde:
Energie: 260 kcal
Eiwit: 7 gr.
Vet: 8 gr.
Koolhydraten: 42 gr. |
Ingrediënten:
800 g aardappelen vastkokend
1 bloemkool, in roosjes
2 tomaten, in parten
1 el gemalen kurkuma
1 el gemalen gember
1 el kerriepoeder
1 blikje kokosroom (165 ml) |
Materiaal:
ovenschaal (20 x 25 cm) |
bron: ah.nl |
TIP:
U kunt de ovenschotel 1 dag van tevoren bereiden.
Bewaar afgedekt in de koelkast.
Verwarm in ca. 20 min. in de oven op 180 °C |
|
Not Rated Yet
Bereiding:
1.
Verwarm de oven voor op 190 °C.
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
Kook ze 10 min. in ruim water met zout.
Voeg de bloemkoolroosjes toe en kook nog 5 min
2.
Giet af en doe in de ingevette ovenschaal.
Verdeel de tomaten erover en bestrooi met de kurkuma, gember, het kerriepoeder en peper en zout naar smaak.
Schep om en schenk de kokosroom erover.
Bak in de oven in ca. 15 min. gaar.
Lekker met gekruide kippenvleugels.
Post Views:
2,121
Print This Post