Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 50 minuten
Bijgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 315 kcal
Koolhydraten: 39 gr.
– waarvan suikers: – gr.
Natrium: – mg.
Eiwit: 5 gr.
Vet: 15 gr.
– waarvan verzadigd: 0 gr.
Vezels: – gr. |
Ingrediënten:
4 personen:
½ zak aardappelen
6 takjes rozemarijn
2 theelepel grof zeezout
4 eetlepel olijfolie
2 bollen knoflook |
Ingrediënten:
1 persoon:
188 gr aardappelen
1½ takjes rozemarijn
½ tl grof zeezout
1 eetlepel olijfolie
½ bol knoflook |
|
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Boen de aardappelen schoon en halveer ze.
Breng een ruime pan water aan de kook.
Kook de aardappelen 6 min. en giet af.
Doe de aardappelen in de met het bakpapier
beklede braadslee of ovenschaal.
Voeg de rozemarijn en het zeezout toe en
besprenkel met de olie.
Haal de tenen knoflook los en meng
de ongepelde tenen erdoor.
Bak ca. 50 min. in de oven tot de
aardappelen goudbruin zijn.
Schep regelmatig om.
Serveer met (een deel van) de knoflook,
nijp deze dan eerst uit de velletjes.
Post Views:
1,894
Print This Post