Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 5 minuten
|
Voedingswaarde:
Energie: 70 kcal
Eiwit: 0 gr.
Vet: 0 gr.
Koolhydraten: 1 gr. |
Ingrediënten:
4 tl frambozensiroop4 frambozen
– ontdooid
1/2 fles prosecco
– gekoeld
|
Materiaal:
champagneglazen |
bron: ah.nl |
TIP:
Geef de flûtes een feestelijk accent met een roze
suikerrandje.
Meng in een kommetje 2 eetlepels witte basterdsuiker
met 1-2 tl frambozensiroop.
Schep het mengsel op een bordje en zet een kommetje
water ernaast.
Doop de flûtes eerst in het water en dan in de suiker.
Laat 10 min. drogen. |
|
Bereiding:
1.
Schenk in elke flûte 1 theelepel frambozensiroop en laat er een framboos in vallen.
Schenk de prosecco erbij.
Post Views:
1,617
Print This Post