Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Wachttijd: 10 minuten
Bijgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 250 kcal
Koolhydraten: 27 gr.
– waarvan suikers: – gr.
Natrium: – mg.
Eiwit: 10 gr.
Vet: 11 gr.
– waarvan verzadigd: 0 gr.
Vezels: – gr. |
Ingrediënten:
4 personen:
1 klein stokbrood
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels citroensap
1 teen knoflook
– geperst
2 eetlepels verse bieslook
– fijn geknipt
100 g rauwe ham
– flinterdun |
Ingrediënten:
1 persoon:
– |
|
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
Snijd het stokbrood om de 2 cm in, maar niet helemaal
door, zodat het stokbrood in vorm blijft.
Meng de olie met het citroensap, de knoflook,
de bieslook en peper naar smaak.
Schep met een lepel de citroen knoflookolie in de inkepingen.
Verdeel de ham over de inkepingen, de ham mag uitsteken.
Leg het stokbrood op een vel aluminiumfolie en vouw
dit aan de bovenkant dicht.
Bewaar het brood in de koelkast.
Leg het ingepakte stokbrood aan de rand van de
barbecue en rooster het ca. 10 minuten.
Draai het brood af en toe om.
Verwijder het folie en serveer het brood warm.
Post Views:
2,110
Print This Post