Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Bijgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 135 kcal
Koolhydraten: 5 gr.
– waarvan suikers: – gr.
Natrium: – mg.
Eiwit: -4 gr.
Vet: 11 gr.
– waarvan verzadigd: 0 gr.
Vezels: – gr. |
Ingrediënten:
4 personen:
300 gr. bloemkool
– in roosjes
300 gr. broccoli
– in roosjes
3 eetlepels olijfolie
– extra vierge
2 eetlepel Italiaanse
kruidenmix |
Ingrediënten:
1 persoon:
300 gr. bloemkool
– in roosjes
300 gr. broccoli
– in roosjes
3 eetlepels olijfolie
– extra vierge
2 eetlepel Italiaanse
kruidenmix |
|
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
Kook de bloemkool roosjes in 5 min. beetgaar.
Voeg na 1 min. de broccoliroosjes toe.
Giet af en schud om met de olie en de
Italiaanse kruidenmix.
Breng op smaak met peper en zout.
Post Views:
885
Print This Post