Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
Wachttijd: – minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 820 kcal
Eiwit: 31 gr.
Vet: 48 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 67 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.
Ingrediënten:

1 kg kruimige aardappelen
– geschild
3 eetlepels olie
1 pak braadworsten
450 gr tuinerwten
25 gr boter
1 eetlepel grove zaanse
mosterd
150 ml volle yoghurt
35 gr rucolasla

Materiaal:

Mos­terd­pu­ree met braad­wor­sten en tui­n­erw­ten
– bron: ah.nl
TIP:

AirFryer:


Actifry:


Halogeen oven:

Faliens aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Kook de aardappelen in een bodempje water met zout met de
deksel op de pan in 20 min. gaar.
Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de braadworsten hierin
in 15 min. rondom bruin en gaar.
Doe de erwtjes direct uit de vriezer met de boter en
4 el water in een pan.
Stoof de erwten in 3-5 min. op middelhoog vuur gaar,
schep regelmatig om.
Giet de aardappels af en stamp ze met de mosterd,
yoghurt en de rest van de olie tot een smeuïge puree.
Breng op smaak met zout en peper.
Schep de rucola door de puree en schep de
erwtjes en de braadworsten erop.
Serveer direct.

 

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.