Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: – minuten

Nijgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: – kcal
Eiwit: – gr.
Vet: – gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: – gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:


4 eitjes. 
Uitje
Zure Augurk
Ham
Belgische Mayo
Curry 
knoflookteentje
Peper
Zout
Bieslook

Materiaal:

Gevuld eitje met ham en augurk
– bron: Facebook –
TIP:

AirFryer:


Actifry:


Halogeen oven:

 

Faliens aanpassingen:

Bereiding:

Eitjes koken.
Halveren en eigeel eruit halen.
Eigeel mengen met mayo, curry, peper, zout
en knoflook naar smaak
.
Ham uitje en augurk heel fijn snijden.
Met eigeel mengsel mengen. 

Eiwit vullen met het mengsel en bieslook eroverheen strooien.

 

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. […] eiwit heel. Met eigeel kan je de vulling maken. Er zijn veel varianten op. Bijvoorbeeld   “DEZE” En dan met een stukje wortel het mondje […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.