Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 400 kcal
Eiwit: 15 gr.
Vet: 19 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 42 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

4 personen:
20 gr boter
1 ui, fijngesneden
1 teen knoflook
fijngesneden
100 gr tuinerwten
160 gr schouderham
200 gr fusilli
125 ml slagroom


1 persoon:

Materiaal:


– bron: ah.nl –
Tip:

Voor een complete maaltijd kunt u deze pasta
serveren met de sperziebonen met rucola en
kaas en de filet lapjes met witte wijn.

Pittigheid:

Niet pittig

Falien made it:

Falien’s aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Verhit de boter in een pan en bak de ui en knoflook
10 min. op laag vuur.
Breng ondertussen een pan water aan de
kook en kook de tuinerwtjes 2 min. op laag vuur (blancheren).
Giet af.
Snijd de ham in stukjes.

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op
de verpakking beetgaar.
Voeg de ham en de slagroom toe aan het uimengsel
en breng aan de kook.
Meng de pasta met de saus en de tuinerwtjes.
Breng op smaak met peper en zout.

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.