Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
Wachttijd: – minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 560 kcal
Eiwit: 27 gr.
Vet: 29 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 49 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

6 eieren
2 eetlepels eikruiden
500 gr tomaten
3 eetlepels slasaus
1 groene paprika
5 eetlepels vloeibare margarine
125 gr rose garnalen
0.5 boerenbruin sesambrood

Materiaal:

Ei­krui­de­no­me­let met gar­na­len
– bron: ah.nl
TIP:

AirFryer:


Actifry:


Halogeen oven:

Faliens aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Eieren met eikruiden loskloppen.
Tomaten wassen, in partjes snijden en in kom met slasaus mengen.
Paprika schoonmaken en in stukjes snijden.
In koekenpan 2 el margarine verhitten en paprika 5 min. bakken.
Garnalen door paprika scheppen en 1 min. mee warmen.
In koekenpan steeds deel van rest van margarine
verhitten en 4 omeletten bakken.
Brood roosteren en diagonaal halveren.
Omeletten over vier borden leggen.
Garnalenmengsel erop scheppen en omelet oprollen.
Met tomatensla en brood serveren.

 

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.