Algemene gegevens:

Aantal personen: 1 á 2
Bereidingstijd: – minuten
Wachttijd: – minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: – kcal
Eiwit: – gr.
Vet: – gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: – gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

250 gr bourgondische
aardappel, kriel of golfjes
4 iglo lekkerbekje sticks
150 gr sperzieboontjes
2 eetlepels olijfolie

Materiaal:

IMG-1424717834894-V
TIP:

– SIMPEL EN SNEL RECEPT –

AirFryer:

Actifry:

Halogeen oven:

Falien’s aanpassingen:

– GEEN –
Het is  gemaakt door Falien

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Pak 2 bak pannetjes.
Doe in beide een eetlepel olijf olie.
In de ene de bourgondische aardappeltjes rustig
bakken, zodat ze een beetje een kleurtje krijgen.
Heb zelf normaal de zakjes van de plus.
Golfjes of krieltjes, ze hoeven er niet zo lang in.
Meestal zo een minuut of 6 á 10.
In de andere de lekkerbekjes sticks,
ongeveer 6 minuten.
Draai ze regelmatig.
De sperzieboontjes had ik uit de vriezer.
Dat is een kwestie van even koken voor
4 minuten en ze zijn klaar.
De verse sperzieboontjes moeten uiteraard
wat langer.
Zo een 8 minuten voor knapperige boontjes.
Zo 10 á 12 minuten voor zachte boontjes.

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.