Bij alle producten de AirFryer minimaal
3 minuten voorverwarmen.
( tenzij die
daarvoor al gebruikt is en al voorverwarmd is )

Volgens blad van de AirFryer van Philips

Dunne bevroren frites :
Bereidingstijd : 12 – 16 minuten
Maximaal : 300 – 700 gram per keer
Graden : 200°C
Halverwege omschudden.

Dikke bevroren frites :
Bereidingstijd : 12 – 20 minuten
Maximaal : 300 – 700 gram per keer
Graden : 200°C
Halverwege omschudden.

Verse – home made – frites :
Bereidingstijd : 18 – 25 minuten
Maximaal : 300 – 800 gram per keer
Graden : 180°C
Halverwege omschudden.
Week voor 30 minuten ( om acrylamidegehalte te verlagen )
en voeg na drogen 1/2 eetlepel olie toe.

Aardappel partjes :
Bereidingstijd : 18 – 22 minuten
Maximaal : 300 – 800 gram per keer
Graden : 180°C
Halverwege omschudden.
Week voor 30 minuten ( om acrylamidegehalte te verlagen )
en voeg na drogen 1/2 eetlepel olie toe.

Aardappel blokjes :
Bereidingstijd : 12 – 18 minuten
Maximaal : 300 – 750 gram per keer
Graden : 180°C
Halverwege omschudden.
Week voor 30 minuten ( om acrylamidegehalte te verlagen )
en voeg na drogen 1/2 eetlepel olie toe.

Loempia’s :
Bereidingstijd : 8 -10 minuten
Maximaal : 100 – 400 gram per keer
Graden : 200°C
Halverwege omschudden.
Gebruik producten die in de oven bereid kunnen worden.

Kip Nuggets :
Bereidingstijd : 6 – 10  minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 200°C
Halverwege omschudden.
Gebruik producten die in de oven bereid kunnen worden.

Vis Sticks :
Bereidingstijd : 6 – 10 minuten
Maximaal : 100 – 400 gram per keer
Graden : 200°C
Gebruik producten die in de oven bereid kunnen worden.

Vis Vingers :
Bereidingstijd : 6 – 10 minuten
Maximaal : 100 – 400 gram per keer
Graden : 200°C
Gebruik producten die in de oven bereid kunnen worden.

Biefstuk :
Bereidingstijd : 8 – 10 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 180°C

Karbonades :
Bereidingstijd : 10 – 14 minuten
Maximaal : 100 – 500  gram per keer
Graden : 180°C

Hamburger :
Bereidingstijd : 7 – 14  minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 180°C

Schnitzel :
Bereidingstijd : 13 – 15 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 200°C

Cordon Blue :
Bereidingstijd : 13 – 15 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 200°C

Saucijzenbroodje / Worstenbroodje :
Bereidingstijd : 13 – 15 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 200°C

Drumsticks :
Bereidingstijd : 18 – 22 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 180°C

Kipfilet :
Bereidingstijd : 10 – 15 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 180°C


Mora Snack tijden !

Bitterbal – Bevroren:
Bereidingstijd : 7 minuten
Maximaal : 12 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.

Carrero – Bevroren
Bereidingstijd : 9 minuten
Maximaal : 2 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omdraaien.

Kip Corn – Bevroren:
Bereidingstijd : 8 minuten
Maximaal : 4 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.

Kip vinger – Bevroren:
Bereidingstijd : 5 minuten
Maximaal : 15 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.

Mini Kipcorn – Bevroren:
Bereidingstijd : 6 minuten
Maximaal : 14 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.

Rundvlees Kroket – Bevroren:
Bereidingstijd : 11 minuten
Maximaal : 4 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.

Chicken Burger – Bevroren:
Bereidingstijd : 6 minuten
Maximaal : 3 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.

Kroket Burger – Bevroren:
Bereidingstijd : 8 minuten
Maximaal : 4 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.

Frikandel – Bevroren:
Bereidingstijd : 8 minuten
Maximaal : 4 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.

Viandel – Bevroren:
Bereidingstijd : 8 minuten
Maximaal : 4 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.

Pikanto – Bevroren:
Bereidingstijd : 8 minuten
Maximaal : 4 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.

 

OVERIGE Snack tijden !

Vlammetjes – Topking – Bevroren:
Bereidingstijd : 4 minuten
Maximaal : 10 stuks tegelijk
Graden : 200
Iets insmeren met vloeibaar frituurvet, aangezien ze
officieel niet voor de oven zijn.
Halverwege omschudden.