Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 58 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 595 kcal
Eiwit: 33 gr.
Vet: 33 gr.
– waarvan verzadigd: 0 gr.
Koolhydraten: 42 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg. |
Ingrediënten:
4 personen:
2 doosjes kastanje
champignons
6 middel eieren
6 el halfvolle melk
2 el basilicum
2 el peterselie
50 gr ongezoute
roomboter
150 gr geraspte
belegen kaas
4 porties volkoren
brood
1 persoon:
0.5 doosje kastanje
champignons
2 middel eieren
1.5 el halfvolle melk
0.5 el basilicum
0.5 el peterselie
12 gr ongezoute
roomboter
38 gr geraspte
belegen kaas
1 porties volkoren
brood |
Materiaal:
– |
Tip:
Lekker met frisse groene salade met vinaigrettedressing. |
Pittigheid:
Niet pittig |
Falien made it:
– |
Falien’s aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! 




Bereiding:
Borstel champignons schoon en snijd in plakjes.
Klop eieren los met melk, kruiden, zout en peper.
Verhit in koekenpan 20 g boter en bak champignons 6 min.
Breng op smaak met zout en peper en houd warm.
Verhit gedeelte van boter in koekenpan.
Bak achtereenvolgens vier omeletten van eimengsel.
Leg omeletten op vier borden.
Verdeel champignons erover en bestrooi met kaas.
Klap omeletten dicht.
Serveer met brood, besmeer eventueel met brood.
Views:
152
Print This Post