Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 1 uur
Voorgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 160 kcal
Eiwit: 4 gr.
Vet: 15 gr.
– waarvan verzadigd: 0 gr.
Koolhydraten: 3 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg. |
Ingrediënten:
4 personen:
2 bakjes champignons
1 kleine ui
2 tenen knoflook
2 el citroensap
6 et olijfolie
1 tl italiaanse kruiden
4 takjes peterselie
1 takje waterkers
1 persoon:
0.5 bakje champignons
0.25 kleine ui
0.5 teen knoflook
0.5 el citroensap
1.5 et olijfolie
0.5 tl italiaanse kruiden
1 takjes peterselie
0.5 takje waterkers |
Materiaal:
Keukenpapier |
Tip:
– |
Pittigheid:
Niet pittig |
Falien made it:
– |
Falien’s aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! 




Bereiding:
Veeg champignons schoon met keukenpapier.
Snipper ui en knoflook pellen en fijn.
Breng champignons, ui, knoflook, citroensap, olie en Italiaanse kruiden in pan aan de kook en laat 2 à 3 minuten zachtjes koken.
Breng op smaak met zout en peper.
Haal van vuur af en knip peterselie fijn erboven en schep erdoor.
Laat ca. 1 uur staan.
Verdeel waterkers intussen over vier borden.
Breng champignons opnieuw aan de kook.
Zet vuur direct uit en verdeel champignons over borden met waterkers.
Serveer met geroosterd witbrood.
Views:
138
Print This Post