Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minutenHoofdgerecht

Voedingswaarde:

Energie: 675 kcal
Eiwit: 35 gr.
Vet: 32 gr.
Koolhydraten: 60 gr.

Ingrediënten:

225 gr aardappelkroketjes
1 bloemkool
25 g boter
4 rundervinken
1 zoetzure appel
1 eetlepel citroensap
1 doosje kerriesaus voor
kip en groente

Materiaal:


bron: ah.nl
TIP:

Not Rated Yet

Bereiding:

1.
Kroketjes volgens gebruiksaanwijzing in oven bereiden.
Bloemkool schoonmaken, in roosjes verdelen en in 15 min. beetgaar koken.
In koekenpan boter verhitten en vinken in 20 min.
bruin en gaar bakken, regelmatig keren.
Appel schillen, in blokjes snijden en met citroensap besprenkelen.
In pan 250 ml water aan de kook brengen.
Inhoud van zakje kerriesaus toevoegen en al roerend met garde aan de kook brengen.
Appel erdoor roeren en even meewarmen.
Bloemkool over vier borden verdelen en saus erover schenken.
Met kroketjes en rundervinken serveren


Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.