Archive for » May 19th, 2018«

Algemene gegevens:

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 10 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 415 kcal
Eiwit: 17 gr.
Vet: 33 gr.
– waarvan verzadigd: 7 gr.
Koolhydraten: 9 gr.
Vezels: 7 gr.
Natrium: 240 mg.

Ingrediënten:

4 personen:
4 middelgrote eieren
200gr bloemkoolrijst
3 eetlepels olijfolie
380gr aziatische
wokgroente


1 persoon:
2 middelgrote eieren
100gr bloemkoolrijst
1.5 eetlepels olijfolie
190gr aziatische
wokgroente

Materiaal:

Koekenpan


– bron: ah.nl
Tip:

Lekker met volkorenbrood. Het gerecht is dan niet meer glutenvrij.

Pittigheid:

Niet pittig

Falien made it:

Falien’s aanpassingen:

!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]

Bereiding:

Klop de eieren los en meng met de bloemkool rijst.
Voeg eventueel zout toe.
Verhit in 2 koekenpannen elk een eetlepel olie.
Verdeel het eimengsel over de pannen.
Draai het vuur laag en laat het ei in 5 min. stollen.
Verhit de rest van de olie in een wok.
Roerbak de groentemix 3 min. op hoog vuur.
Leg de omeletten op de borden.
Verdeel de groente over 1 helft van de omeletten
en klap de omeletten dubbel over de groente.

 

Print This Post Print This Post