Archive for » October 25th, 2015«

Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 500 kcal
Eiwit: 23 gr.
Vet: 16 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 64 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

300 gr. tagliatelle
2 eetlepels olijfolie
2 theelepels chili
2 tenen knoflook
– fijn gesneden
500 gr. cherry tomaten
– gehalveerd
300 gr. mosselen
15 gr. verse basilicum
– blaadjes fijngesneden

Materiaal:

Ta­gli­a­tel­le met mos­se­len
– bron: ah.nl –
TIP:

EXTRA:

Falien’s aanpassingen:

!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]

Bereiding:

Kook de pasta volgens de aanwijzingen
op de verpakking beetgaar.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit
de chili en knoflook 1 min.
Voeg de tomaten toe en bak 5 min.
op middelhoog vuur.
Breng op smaak met peper en zout.

Voeg de mosselen en het basilicum
toe en bak nog 2 min.
Verdeel de pasta over 4 diepe borden
en schep de saus met de mosselen erover.
Lekker met gewokte spinazie.

Print This Post Print This Post