Archive for » May 27th, 2015«

Algemene gegevens:

Aantal personen: –
Bereidingstijd: – minuten
Wachttijd: – minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 565 kcal
Eiwit: 25 gr.
Vet: 26 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 59 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

300 gr spaghetti
750 gr roma tomaten
50 gr italiaanse kruiden
5 eetlepels olijfolie
1 eetlepel balsamico azijn
2 teentjes knoflook
200 gr gekookte gamba’s
200 ml room culinair

Materiaal:

Wok

Spa­ghet­ti met knof­look­gar­na­len
– bron: ah.nl
TIP:

AirFryer:


Actifry:


Halogeen oven:

Faliens aanpassingen:

–  750 gr roma tomaten
Niks vind tomaten niet lekker

!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]

Bereiding:

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
Tomaten wassen en in plakken snijden.
Plakken bestrooien met 4 eetlepels Italiaanse kruiden.
Verdeel er 3 eetlepels olijfolie,
azijn, zout en peper over.
Knoflook pellen en in plakjes snijden.
In wok rest van olie verhitten.
Knoflook ca. 2 minuten bakken.
Knoflook uit pan scheppen en apart houden.
In hete olie gamba’s ca. 4 minuten
omscheppend roerbakken.
Intussen room culinair, knoflookplakjes,
rest van Italiaanse kruiden,
peper en zout door spaghetti mengen.
Spaghetti over vier borden verdelen,
gamba’s ernaast leggen.
Serveren met tomatensalade.

 

Print This Post Print This Post