Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 12 minuten

Voedingswaarde:

Energie: 105 kcal
Eiwit: 1 gr.
Vet: 0 gr.
Koolhydraten: 25 gr.

Ingrediënten:

1 ananas
– schoongeboend
1 kg friszoete appels
– in roosjes

Materiaal:

sapcentrifuge


bron: ah.nl
TIP:

Bereiding:

1.
Snijd de boven- en onderkant van de ananas.
Zet de vrucht rechtop op de snijplank en snijd rondom met een scherp mes de schil eraf.
Snijd de ananas in de lengte doormidden en elke helft in 4 of 5 parten, zodat ze door de opening van de sapcentrifuge kunnen.
Snijd de appels in kwarten en verwijder het klokhuis.
Doe het fruit in de sapcentrifuge, vang het sap op en verdeel over 4 grote glazen.
Serveer direct.

Print This Post Print This Post
Category: Cocktails
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>