| Algemene gegevens:
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 810 kcal
Koolhydraten: 78 gr.
– waarvan suikers: 8 gr.
Natrium: 1680 mg.
Eiwit: 25 gr.
Vet: 42 gr.
– waarvan verzadigd: 6 gr.
Vezels: 9 gr. |
| Ingrediƫnten:
2 personen:
150 gr pandanrijst
450 gr stoomgroente
– wortel
2 eetlepel zonnebloemolie
185 gr roerbak garnalen
– knoflook, vers
50 gr cashewnoten
– ongezout |
Ingrediƫnten:
1 persoon:
75 gr pandanrijst
225 gr stoomgroente
– wortel
1 eetlepel zonnebloemolie
93 gr roerbak garnalen
– knoflook, vers
25 gr cashewnoten
– ongezout |
|
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid de stoomgroente volgens de
aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een wokpan op hoog vuur
en roerbak de garnalen en cashewnoten 2-3 min.
Meng de warme stoomgroente erdoor.
Verdeel de rijst over de diepe borden,
verdeel de groente en de garnalen erover.
Post Views:
4