Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Lunch |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 440 kcal
Koolhydraten: 44 gr.
– waarvan suikers: – gr.
Natrium: – mg.
Eiwit: 29 gr.
Vet: 17 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Vezels: – gr. |
Ingrediƫnten:
4 personen:
3 eieren
6 eetlepels kwark
25 gr bieslook
125 gr verse zalm
4 pistoletjes |
Ingrediƫnten:
1 persoon:
1 ei
2 eetlepels kwark
7 gr bieslook
32 gr verse zalm
1 pistoletje |
|
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
Eieren in steelpannetje met water aan de kook
brengen, in 8 min. hard koken en afgieten.
Eieren laten schrikken (onder koud stromend
water afspoelen) en pellen.
Eieren in kom met vork grof prakken en mengen met
kwark, bieslook, zalm en zout en peper naar smaak.
Van pistolets kapjes afsnijden en uithollen
(broodkruim wordt niet gebruikt).
Pistolets vullen met eier-zalmsalade.
Post Views:
4