Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 405 kcal
Koolhydraten: 38 gr.
– waarvan suikers: 4 gr.
Natrium: 760 mg.
Eiwit: 21 gr.
Vet: 16 gr.
– waarvan verzadigd: 3 gr.
Vezels: 12 gr. |
Ingrediënten:
4 personen:
500 gr broccoli
2 rode pepers
2 tenen knoflook
3 eetlepels olie
50 ml water
400 gr chineze wokgroente
– sugarsnaps-paksoi
2 eetlepels sojasaus
2 theelepel sesamolie
200 gr gekookte gepelde
garnalen
200 gr noedels |
Ingrediënten:
1 persoon:
125 gr broccoli
½ rode pepers
½ tenen knoflook
¾ eetlepels olie
13 ml water
100 gr chineze wokgroente
– sugarsnaps-paksoi
½ eetlepels sojasaus
½ theelepel sesamolie
50 gr gekookte gepelde
garnalen
50 gr noedels |
|
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
Snijd de broccoli in kleine roosjes.
Schil de steel en snijd in plakjes.
Halveer de pepers in de lengte.
Verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en
snijd het vruchtvlees fijn.
Snijd de tenen knoflook fijn.
Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de
broccoli 3 min. op hoog vuur.
Voeg het water toe en roerbak tot het vocht is verdampt.
Voeg de knoflook, de peper en de wokgroente
toe en roerbak nog 5 min.
Meng de sojasaus met de sesamolie en meng
met de garnalen.
Kook ondertussen de noedels volgens de
aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Schep het garnalenmengsel samen met de
noedels nog kort door de groente.
Post Views:
13