|
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
Ontdooi de tuinerwten.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Blancheer ondertussen de tuinerwten 1 min.
Giet af, spoel onder koud stromend water,
laat uitlekken en houd apart.
Doe dit ook met de pasta.
Snijd ondertussen de bosuitjes en het basilicum fijn.
Boen de limoen schoon, rasp de groene
schil en pers de vrucht uit.
Doe de bosui, het basilicum, de knoflook, het limoensap,
de olie en 1/3 van de tuinerwten in de beker van de
staafmixer en pureer tot een gladde dikke dressing.
Voeg eventueel 3-4 el water (per 4 personen) toe
als de dressing te dik is.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Giet de mozzarella af en halveer.
Hak de amandelen grof.
Meng de pasta met de veldsla, dressing, mozzarella
en de helft van de overgebleven tuinerwten.
Schep goed om en breng op smaak met
peper en eventueel zout.
Verdeel over 4 borden en bestrooi met de rest
van de tuinerwten, de gehakte amandelen
en het limoenrasp.