Algemene gegevens:
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 25 minuten
Nagerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: – kcal
Eiwit: – gr.
Vet: – gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: – gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg. |
Ingrediƫnten:
2 stukken brownie
100 gr chocolade mousse
of vla
Handje gekleurde paaseitjes
of M&M’s
8 chocolade paaseieren
200 ml slagroom, ongeklopt |
Materiaal:
2 glazen
|
TIP:
Bewaar dit toetje in de koelkast.
Maak het maximaal 3 uur van te voren. |
EXTRA:
Een zoete afsluiter van de paasbrunch met stukjes
brownie, chocolade paaseieren en slagroom |
Falien’s aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Klop de slagroom stijf.
[3]
Halveer de chocolade eieren.
Maak lagen in de glazen met de chocomousse,
chocolade en gekleurde eieren,
slagroom en stukjes brownie.
[4]
[5]
Herhaal tot het glas vol is op de ingrediƫnten op zijn.
Garneer de chocolade trifle met paaseitjes en brownie.
Post Views:
1,088